Hva kan vi hjelpe deg med?

SmartEO skal være bekymringsfri – inkludert det juridiske

Det skal være knirkefritt for deg å komme i gang med SmartEO som tjenestetilbud. Det gjelder også det juridiske. Derfor har vi laget den komplette sluttbrukeravtalen du trenger for å ha en trygg regulering av kundeforholdet.

For oss er det viktig at du slipper å forholde deg til kompleksiteten knyttet til energidata. Vi skal fikse så mye som mulig, sånn at du kan prioritere dine kjerneområder. Det betyr at vi står for scoping, logistikk, installasjon, behandling, drift og vedlikehold av data. 

Og det betyr at vi har tatt oss av jussen! I dette tilfellet: Lisensavtalen du inngår med kundene dine. Vår lisensavtale for sluttbrukere regulerer sluttkundenes tilgang til og bruk av tjenesten, og din og vår bruk av kundens data. 

 

Universell og bekymringsfri regulering av bruken

Lisensavtalene gjelder og dekker alle typer sluttbrukere uansett om du leverer automatisering, optimalisering, energirådgivning eller noe annet til dine kunder. Du kan enkelt henvise til vår onlineversjon, eller du kan kopiere dokumentet for å lage din egen versjon, og la nye kunder akseptere vilkårene.

Dette gjør både salgsprosessene og kunderelasjonene enklere og tryggere for deg. Men det er også til stor nytte for oss at dere har det juridiske på plass. Vår bruk av kundens data må være godt regulert for at vi skal kunne levere SmartEO uten skjær i sjøen. 

For oss er det viktig at energidata er bekymringsfritt, og at hele prosessen fra A til Å skal kreve så lite som mulig av deg. Det gjelder naturligvis også de formelle og juridiske sidene av tjenesten.

 

SmartEO er utviklet for tjenesteleverandører som benytter energidata som råmateriale i tjenestene sine. Vi jobber kontinuerlig for å fjerne flaskehalser som hindrer effektiv skalering av disse løsningene. Et essensielt element i dette er det juridiske avtaleverket. 

 

Les hele sluttbrukeravtalen her, og ta kontakt om du skulle ha noen spørsmål!

 

Layer

Har du spørsmål om hvordan du best utnytter potensialet i SmartEO?

Siste innlegg

SmartEO skal være bekymringsfri – inkludert det juridiske

SmartEO skal være bekymringsfri – inkludert det juridiske

Det skal være knirkefritt for deg å komme i gang med SmartEO som tjenestetilbud. Det gjelder også ... Les mer »

Fordelene ved SmartEO – og hvordan du leverer dem til kundene dine

Fordelene ved SmartEO – og hvordan du leverer dem til kundene dine

Fordelene ved SmartEO er så store at spørsmålet ikke er om du bør bytte, men snarere hvordan du ... Les mer »

Hva kunne du gjort med sanntids energidata?

Hva kunne du gjort med sanntids energidata?

Sanntids energidata er ikke lenger nice to have. Det er et must-have. Les mer »

Abonner her!