Hva kan vi hjelpe deg med?

Høykvalitets energidata til en lav pris?

Høykvalitets energidata til en lav pris? Synes du energidata burde ha høy kvalitet til en overkommelig pris? Det gjør vi også.


Til nå har energidata vært kostnadsdrivende, upålitelig og vanskelig å få tak i. Gjennom kontinuerlig utvikling har vi fått på plass dataløsninger som kvalitetskontrollerer innkommende data i sanntid og kan korrigere eller flagge feil. Slik at energidataen du får ut blir av den kvaliteten du forventer, og til en pris du kan leve med. Vi kaller det bekymringsfri energidata, noe som betyr at vi tar ansvar for at alt fungerer. Men hvordan får vi det til?


Det korte svaret er at vi har utviklet en metode som vi har spesialisert oss på. Vi har skapt unike tjenester for datakontroll, vasking av data og disagreggering av elektrisk energilaster. Vi har utviklet programvare og prosesser som gjør at vi kan installere, konfigurere og integrere nye og eksisterende målestrukturer raskere og mer kostnadseffektivt enn om du skal gjøre det selv – eller om du skulle forsøkt å styre et lignende prosjekt på egenhånd. Alt annet er skrelt vekk.


Dessuten har vi en eier som ikke er fremmed for å gjøre langsiktige investeringer i nødvendig infrastruktur. Det gjelder også hardwaren vi installerer hos deg. Vi har et samfunnsoppdrag og et kommersielt oppdrag, og er villige til å ta risiko og investere for å bidra til det grønne skiftet.


Hardwaren har vi dessuten planer om at skal stå hos deg lenge. Derfor har vi en lav månedlig pris, der du står helt fritt til å tre ut av avtalen når bindingstiden er over. Vi tror du blir så fornøyd at du aldri vil bytte oss ut. Så den risikoen er vi villig til å ta.

Vi kaller det bekymringsfri energidata.

 

New call-to-action

Layer

Ta kontakt med Glitre Energiløsninger for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg

Siste innlegg

SmartEO skal være bekymringsfri – inkludert det juridiske

SmartEO skal være bekymringsfri – inkludert det juridiske

Det skal være knirkefritt for deg å komme i gang med SmartEO som tjenestetilbud. Det gjelder også ... Les mer »

Fordelene ved SmartEO – og hvordan du leverer dem til kundene dine

Fordelene ved SmartEO – og hvordan du leverer dem til kundene dine

Fordelene ved SmartEO er så store at spørsmålet ikke er om du bør bytte, men snarere hvordan du ... Les mer »

Hva kunne du gjort med sanntids energidata?

Hva kunne du gjort med sanntids energidata?

Sanntids energidata er ikke lenger nice to have. Det er et must-have. Les mer »

Abonner her!